Solid Fiber aansluitingen:

Solid Fiber levert een aantal typen zakelijke glasvezelaansluitingen. Voor alle aansluitingen geldt dat wij een 100% open netwerk hebben. U kunt met elke dienstenaanbieder die u wenst afspraken maken zolang hij maar op ons netwerk kan inkoppelen.

  • Light aansluiting. Deze instapaansluiting is geschikt voor alle organisaties die nu over een ADSL verbinding beschikken. Een ADSL behaalt een (theoretische) snelheid van 20Mbps download en 2Mbps upload, in de praktijk moet u dan wel bovenop de wijkcentrale zitten…. Onze Light aansluiting biedt een echte 20Mbps download en 20Mbps upload tegen een tarief vergelijkbaar met de zakelijke ADSL tarief.
  • Basic aansluiting. Dit is de glasvezelaansluiting waar uw organisatie de toekomst mee in kan. Een verbinding van 1000Mbps up- en download. Indien gewenst met een 1000Mbps Internet access voor slechts € 15,00 extra.
  • Heavy aansluiting. Dit zijn maatwerk aansluitingen met een aansluitcapaciteit tot 10Gbps. De tarieven zijn ook maatwerk.
  • Cameramast aansluiting. Dit zijn buitenruimte aansluitingen ten behoeve van collectieve camerabeveiling op bedrijvenparken. De cameramast dient binnen een afstand van 5 meter van onze distributienetwerken te staan. De capaciteit die per mast ter beschikking wordt gesteld is 20Mbps. Binnen het bedrijvenpark kunnen we alle beelden afleveren waar u maar wilt. Wilt u de beelden rechtstreeks afgeleverd bij een dienstenaanbieder buiten het bedrijvenpark dan rekenen wij slechts € 15,00 per mast extra.
  • Blok aansluiting. Dit zijn aansluitingen voor gebouwen met een collectieve kruipruimte maar wel individuele meterkasten (en daarmee aansluitpunten). Omdat we onze aanlegkosten kunnen minimaliseren kunnen wij hiervoor een extra interessante aanbieding maken.
  • Verzamelgebouw aansluiting. Dit zijn aansluitingen voor verzamelgebouwen met 1 collectieve entree en 1 collectieve meterkast. Omdat onze aanlegkosten lager zijn kunnen wij hiervoor een extra interessante aanbieding maken.

Voor alle verbindingen geldt dat zij met of zonder Internet Access kunnen worden geleverd. Ook kan de gewenste service level agreement (SLA) gekozen worden. De maandtarieven zijn spectaculair aantrekkelijk, de eenmalige kosten komen tot stand door vraagbundeling. Per bedrijvenpark doen wij een vraagbundeling naar de gewenste mix van de aansluitingen alvorens wij besluiten tot aanleg over te gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Solid Fiber
De tweede Geerden 23
5334 LH – Velddriel
Telefoon algemeen:085 0645900
E-Mail: info@solidfiber.nl

WIJ BIEDEN OOK SPECIALE AANSLUITINGEN (BIJVOORBEELD VOOR CAMERABEVEILIGING)